PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

 

Divendres 8 i dissabte 9 de novembre de 2019 a L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu i a l' Acadèmia de Belles Arts de Sabadell, Fundació Privada.
Tota la Informació aquí
GRATUïT
 
La III Biennal del Festival IF, teatre visual i de figures que tindrà lloc del 6 al 17 de novembre a Barcelona, Sabadell i Santa Coloma de Gramenet, arriba a Sabadell els dies 8 i 9 de novembre amb cuatre propostes:
 

DIÀLEGS EN TRÀNSIT. SOMA. IF FESTIVAL. DANSA

A càrrec de :Javier Martín i Joaquin Jara

El ballarí i coreògraf Javier Martín i l'escultor Joaquin Jara s'embarquen en un estudi del cos i del moviment com a ombra i fragment. La mesura i el pes són una expressió de la seva potència i desaparició, la necessària esquerda i abisme. Soma és una acció escènica, en la qual el ballarí i l'escultor surten de la instal·lació i la performance per transitar plegats per diversos estats físics, en els que difuminen la línia entre escultura i performance a través de la coreografia. Resident de l'Estruch en vàries ocasions, el ballarí gallec Javier Martín porta des del 2005 investigant en el camp coreogràfic a través de col·laboracions amb altres artistes i científics. Joaquín Jara és un escultor ambientalista de Sabadell, també vinculat amb l'Estruch, ha centrat bona part del seu treball en fer retrats escultòrics dels llocs.

Javier Martín, ballarí i coreògraf
Joaquin Jara, escultor

 

 Data i Horari: 

Dia: Divendres 8 de novembre de 2019
Horari: a les 19 h


 Lloc: 

Acadèmia de Belles Arts de Sabadell, Fundació Privada.
Adreça: pg. de Manresa, 20, 08202, Sabadell
Telèfon: 93 725 09 45
Web: Acadèmia de Belles Arts de Sabadell, Fundació Privada

planol

 

LAS HERMANAS VERÁN. IF FESTIVAL. NOUS FORMATS

A càrrec d'Andrea Cruz

Les Hermanas Verán ho han perdut tot, excepte els records en què es refugien per reviure les imatges de la seva família, les mascotes embalsamades, els mobles espectrals, l'incendi de la casa pairal, les rutines del té i les utopies i somnis que van quedar congelades.

Cos, imatge i memòria conviuen en aquesta nova aventura d'Andrea Cruz, un dels referents de la dansa contemporània a Mallorca. Cruz ha treballat les darreres dècades amb la companyia auMents i en l'actualitat crea en solitari.

La proposta d'Andrea Cruz s'aproxima al moviment des de la fotografia, coreografies estàtiques i jocs de performance en un muntatge hipnòtic i emotiu.

PreuGratuït

 Data i Horari: 

Dia: Divendres 8 de novembre de 2019
Horari: a les 21 h


 Lloc: 

L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu.
Adreça: c. de Sant Isidre, 140, 08208, Sabadell
Telèfon: 93 717 25 71
Web: L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu

planol

EL LLOC? DE SER NOSALTRES. IF FESTIVAL. NOUS FORMATS

El festival IF Barcelona, dedicat a la nova creació en teatre visual, de figures i titelles, presenta a l'Estruch el treball de tres residents del projecte. A càrrec de :Pep i Sira Aymerich

Les propostes artístiques de Pep Aymerich (Sarrià de Dalt, 1962), més enllà de la seva diversitat i vastitud, coincideixen en la presència del cos com a punt de referència. Amb El lloc? de ser nosaltres, Aymerich construeix en fusta la rèplica exacta del seu cos i del de la seva filla Sira, performer i ballarina, en forma de marionetes de fusta articulades. Combinant la dansa, el moviment, la performance i el videoart, aquesta nova proposta modela la matèria i dialoga amb la relació entre dos cossos. Una experiència que posa en relleu la qualitat gregària que identifica l'espècie humana. Artesà de la fusta compromès amb la professió (en totes les accepcions del terme), la seva feina de crear un món amb les mans esdevé una liturgia de la mirada. En totes les seves creacions s'albira una profunda necessitat de transcendència, un qüestionament constant sobre el conflicte de l'home davant la fragilitat de la seva existència. ?

PreuGratuït

 Data i Horari: 

Dia: Dissabte 9 de novembre de 2019
Horari: a les 19 h


 Lloc: 

L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu.
Adreça: c. de Sant Isidre, 140, 08208, Sabadell
Telèfon: 93 717 25 71
Web: L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu

planol

SOMA. IF FESTIVAL. NOUS FORMATS

El festival IF Barcelona, dedicat a la nova creació en teatre visual, de figures i titelles, presenta a l'Estruch el treball de tres residents del projecte. A càrrec de Javier Martin i Joaquin Jara.

El ballarí i coreògraf Javier Martín i l'escultor Joaquin Jara s'embarquen en un estudi del cos i del moviment com a ombra i fragment. La mesura i el pes són una expressió de la seva potència i desaparició, la necessària esquerda i abisme. Soma és una acció escènica, en la qual el ballarí i l'escultor surten de la instal·lació i la performance per transitar plegats per diversos estats físics, en els que difuminen la línia entre escultura i performance a través de la coreografia. Resident de l'Estruch en vàries ocasions, el ballarí gallec Javier Martín porta des del 2005 investigant en el camp coreogràfic a través de col·laboracions amb altres artistes i científics. Joaquín Jara és un escultor ambientalista de Sabadell, també vinculat amb l'Estruch, ha centrat bona part del seu treball en en fer retrats escultòrics dels llocs.

PreuGratuït

 Data i Horari: 

Dia: Dissabte 9 de novembre de 2019
Horari: a les 21 h


 Lloc: 

L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu.
Adreça: c. de Sant Isidre, 140, 08208, Sabadell
Telèfon: 93 717 25 71
Web: L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu

planol


Com arribar-hi?

Més informació

Xarxes socials de Cultura. Segueix-nos, participa!

Facebook de Sabadell Cultura  

Instagram Sabadell Cultura

Twitter Sabadell Cultura

Publicacions cultura