PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
CULTURA

MÉS BROSSA. PROGRAMA D'ACTIVITATS BROSSIANES

 

Aquesta tardor Sabadell participa en l’Any Joan Brossa amb un programa d’activitats brossianes per recordar i homenatjar a l'amic i mestre poeta.
Programa d'activitats aquí
 
 

El "Més Brossa" és una iniciativa d'Alfons Borrell, Jordi Junyent, Maia Creus i Patxi Ocio i compta amb la col·laboració de la Fundació Joan Brossa, l'Aula d'Extenció Universitària, els Papers de Versàlia, l'Espai Foc Ventura Botiga i l' Escola ILLA

 

PROGRAMA D'ACTIVITATS:

-Abecedaris Brossa. Exposició amb poemes visuals de Joan Brossa, treballs del curs d'il·lustració de l'Escola Illa i la creació d'"A de barca" a partir del fons de Toni Marquès. Del 5 al 18 de novembre. Casal Pere Quart (Rambla, 69).

 


-Xarxa de versos. El paraigua de Joan Brossa. Exposició a càrrec de Papers de Versàlia. Del 6 de novembre al 9 de desembre. Acadèmia de Belles Arts (Passeig de Manresa, 22).


-Llegat brossià. Exposició de poesia visual i objectual de varis autors. A càrrec d'Espai Foc Ventura. Del 11 de novembre al 5 de desembre. Espai Foc Ventura (Via Massagué, 5-7).


-Brossa, la insurrecció poètica. Visionat del documental amb la presència del seu realitzador Sergi Guix. Dimarts 12 de novembre a les 19h. Biblioteca Vapor Badia (c/ Tres Creus, 127-129).


-Llegim Brossa. Lectura poètica organitzada per l'Espai Foc Ventura. Dijous 14 de novembre a les 20:30h. Espai Foc Ventura (Via Massagué, 5-7).


-Tertúlia brossiana. Amb Vicenç Altaió, Manuel Guerrero, Maia Creus, Alfons Borrell, Joaquim Sala Sanahuja, Jordi Junyent, Patxi Ocio, Núria Candela, Josep Maria Roviralta, Jeroni Oller i Cèlia Nolla. Acte central del Més Brossa on se servirà el banquet Brossa. Divendres 15 de novembre a les 20h. Espai Àgora (c/Sol i Padrís, 93). Preu: 6€.


-Itinerari Brossa. Amb lectures dramatitzades de poemes. Recorregut: plaça Sant Roc - plaça Joan Brossa - taller d'Alfons Borrell - Parc Catalunya. Amb Joaquim Sala Sanahuja, Alfons Borrell, Josep Maria Roviralta, Antoni Marquès i Maia Creus. Diumenge 17 de novembre a les 11h.


-Processos de creació en Joan Brossa. Conferència de Glòria Bordons. Organitza l'Aula d'Extensió Universitària. Dilluns 18 de novembre a les 17h. Auditori de l'Espai Cultura (c/ d'en Font, 25). Places limitades.


-Tocar el dos o l'art de desaparèixer. Exposició dels tallers infantils d'art de l'Escola Illa. Del 11 de desembre al 9 de gener. Casal Pere Quart (Rambla, 69).

 

Xarxes socials de Cultura. Segueix-nos, participa!

Facebook de Sabadell Cultura  

Instagram Sabadell Cultura

Twitter Sabadell CulturaPrograma d'activitats Més Brossa

Publicacions cultura