PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
CULTURA

IV EDICIÓ ART EMERGENT SABADELL 2018. EXPOSICIÓ

De dissabte 15 de desembre de 2018 a dissabte 2 de febrer de 2019, de dimarts a dissabtes de 17.30 a 20.30 h, a l'Acadèmia de Belles Arts de Sabadell, Fundació Privada.

Exhibició de les obres seleccionades gràcies a la convocatòria dirigida a artistes plàstics en procés de professionalització. Un jurat confeccionat per diverses personalitats relacionades amb el món de les arts i la cultura de Sabadell, seleccionen 30 propostes. D'aquestes 30 propostes exposades a les sales de l'Acadèmia de Belles Arts s'escullen 4 premiats.

Premi Art Emergent Fundació Banc Sabadell. Premi atorgat per la Fundació Banc Sabadell que constarà de 2000€ pel guanyador i l’obra passarà a formar part de la col·lecció de la Fundació.
S’aplicaran a l’import del premi les retencions que, en concepte d’IRPF o altres tributs, siguin aplicables. L’import del premi comprèn, a més, qualsevol altre impost que, si escau, sigui repercutible. Si algun dels candidats es troba en una situació (com ara la doble nacionalitat) que l’obliga a una tributació especial, cal que ho consigni entre les seves dades personals.
3.2. Primer Accèssit. L’Acadèmia de Belles Arts de Sabadell atorgarà un premi que constarà en una exposició individual en una de les seves instal·lacions, al participant que hagi quedat en segona posició per darrere del guanyador.

Segon Accèssit. L’Acadèmia de Belles Arts de Sabadell atorgarà un premi que constarà en una exposició individual en una de les seves instal·lacions, al participant que hagi quedat en tercera posició per darrere del guanyador.

Premi categoria destacada. L’entitat col·laboradora atorgarà un premi no econòmic, determinat per la pròpia entitat, al participant que sigui guanyador en aquesta categoria. Enguany la categoria destacada es la fotografia, l’entitat col·laboradora serà l’Escola de fotografia Grisart i el premi serà un curs de fotografia valorat en 650€.

Premi Sabadell Obert. Sabadell Obert és el projecte de residències de treball i d’exposició endegat per la NauEstruch de la Fàbrica de Creació d’Arts en Viu L’Estruch i el Museu d’Art de Sabadell l’any 2012; específicament orientat al foment del teixit artístic sabadellenc. Enguany d’entre tots els participants d’Art Emergent Sabadell es concedirà aquest premi que inclou una residència de sis mesos a un taller de l’Estruch i l’exposició del projecte desenvolupat al Museu d’Art de Sabadell. Per aplicar aquest premi es necessari aportar un projecte per desenvolupar a part de l’obra presentada a Art Emergent Sabadell.

Durant el mes de generes realitzaràn taules rodones anomenades Aes Talks amb alguns dels artistes participants els quals faran presentacions dels seus treballs i conèixer les seves biografies.

Hi col·labora: Fundació Banc Sabadell, Escola de la Bisbal de l'Empordà, Ajuntament de Sabadell, Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Museu d'Art de Sabadell, Estruch Fàbrica de Creació de les Arts en Viu

PreuGratuït

 Data i Horari: 

De dissabte 15 de desembre de 2018 a dissabte 2 de febrer de 2019
Horari: de dimarts a dissabtes de 17.30 a 20.30 h


 Lloc: 

Acadèmia de Belles Arts de Sabadell, Fundació Privada.
Adreça: pg. de Manresa, 20, 08202, Sabadell
Telèfon: 93 725 09 45
Web: Acadèmia de Belles Arts de Sabadell, Fundació Privada

planol

Publicacions cultura