PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
CULTURA

TONI XUCLÀ PRESENTA "SHEN NU I ALTRES TRESORS AMAGATS". CONCERT

 
Dimecres 25 de novembre de 2018 a les 18h al Teatre Principal
El dia 25 és el Dia internacional per a l'Eliminació de les Violències envers les dones. Shen Nu (The Goddess), el film principal d'aquest espectacle al Teatre Principal, és un film sobre l'explotació d'una dona mitjançant la violència

Shen Un i altres tresors amagats és un espectacle de música i cinema basat en tres històries filmades als anys trenta: la xinesa Shen Nu, la catalana El més sublim i la japonesa Sanko i el pop. Les composicions de Toni Xuclà i les imatges cinematogràfiques són protagonistes per igual, i s’uneixen per explicar històries que parlen de la bondat humana per sobre de la maldat, de la importància de l’amor i de la protecció de la família. Els quatre intèrprets, molt creatius i amb dilatada experiència en treballs interdisciplinaris, aconsegueixen una sonoritat única.

Shen Un i altres tresors amagats es un espectáculo de música y cine basado en tres historias filmadas en los años treinta: la china Shen Nu, la catalana El més sublim y la japonesa Sanko i el pop. Las composiciones de Toni Xuclà y las imágenes cinematográficas son protagonistas por igual, y se unen para contar historias que hablan de la bondad humana por encima de la maldad, de la importancia del amor y de la protección de la familia. Los cuatro intérpretes, muy creativos y con dilatada experiencia en trabajos interdisciplinarios, consiguen una sonoridad única.


Toni Xuclà, composició i direcció; guitarres.
Eva Kaué, veu
Oriol Aymat, violoncel
Ravid Goldschmidt, hang

Espectacle recomanat per majors de 12 anys

Preu10€

 Data i Horari: 

Dia: Diumenge 25 de novembre de 2018
Horari: A les 18 h


 Lloc: 

Teatre Principal.
Adreça: c. de Sant Pau, 6, 08201, Sabadell
Telèfon: 93 725 37 92
Web: Teatre Principal

planol

Publicacions cultura