DESTAQUEM:

LA HISTÒRIA DEL SOLDAT. MURTRA ENSEMBLE

Dia: 20/01/2017 | Hora:21:00h | Preu: 15 € | Telèfon: 93 725 37 92. Taquilla 93 727 08 33 | Lloc:Teatre Principal. Veure Plànol

Venda d'entrades

El Murtra Ensemble presenta una de les obres per a conjunt instrumental més representatives del segle XX, La història del soldat d'Igor Stravinsky. La particular instrumentació, la dificultat tècnica i la diversitat d'estils que conté la converteixen en un veritable repte interpretatiu. El llibret, que es basa en un conte popular rus, va ser escrit per C. F. Ramuz i, en aquesta ocasió, és interpretat per l'actor Jaume Comas. La narració mostra el que li passa a un soldat quan el diable li proposa que li entregui la seva única possessió, un violí, a canvi d'un misteriós llibre que l'ajudarà a fer-se ric. Tota una crítica a l'ambició desmesurada.

El Murtra Ensemble presenta una de las obras para conjunto instrumental más representativas del siglo XX, La historia del soldado de Igor Stravinsky. La particular instrumentación, la dificultad técnica y la diversidad de estilos que contiene la convierten en un verdadero reto interpretativo. El libreto, que se basa en un cuento popular ruso, fue escrito por C. F. Ramuz y, en esta ocasión, es interpretado por el actor Jaume Comas. La narración muestra lo que le ocurre a un soldado cuando el diablo le propone que le entregue su única posesión, un violín, a cambio de un misterioso libro que le ayudará a hacerse rico. Toda una crítica a la ambición desmedida.

Col·labora : Ajuntament de Sabadell

Jaume Comes, narrador
Bernat Bofarull, violí
Ximo Clemente, contrabaix
Miquel Ramos, clarinet
María José Rielo, fagot
Raúl Calvo, trompeta
Alba Pujals, trombó
Pere Cornudella, percussió

PROGRAMA: La història del soldat d'Igor Stravinsky i C.F.Ramuz

Organització: Joventuts Musicals de Sabadell


Com arribar-hi:

Autobusos urbans: (www.tus.es)
Parades properes
Alfons XIII L4 L5 L11 L44 L55 L80
Casal Pere Quart L1 L2 L3 L11 L80
Dr. Robert L1 L2 L3 L4 L5 L44 L55
F.G.C. - Rambla L11 L80
Sant Cugat L10

Afegeix l'activitat al teu mòbil


Capturant aquest codi QR
amb la càmara del teu smartphone
podràs afegir el lloc, telèfon, adreça,...
de l'activitat al calendari del teu mòbil

 Informació Codis QR

 

@sbdcultura

PUBLICACIONS

         

    

          

Butlletins electrònics