PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

El Museu d’Art posa el punt final a l’exposició de Werens amb una festa

werens328pEl divendres 29 de gener, de 7 a 10 del vespre, el Museu d’Art de Sabadell (MAS) organitza una festa de clausura de l’exposició "Werens...

El divendres 29 de gener, de 7 a 10 del vespre, el Museu d’Art de Sabadell (MAS) organitza una festa de clausura de l’exposició "Werens. Art urbà. Artistes sabadellencswerens128 contemporanis" a la Casa Turull (c. del Doctor Puig, 16).

El públic assistent podrà veure com els artistes Nadie, Akore, Limbo i Johnan elaboren grafits en viu directament sobre els dos grans murals que Werens va fer expressament per a la mostra. Paral·lelament hi haurà música a càrrec del dj Albert Galobart. I a les 8 del vespre, es comunicarà el guanyador del joc "Fotografia't amb Werens", que rebrà com a premi una col·lecció de catàlegs del cicle "Singulars propis. Artistes sabadellencs contemporanis" i una vespa pintada per Werens.

L’exposició, que es va inaugurar en el marc de la Festa Major, encara es podrà veure aquest cap de setmana, però tancarà definitivament el diumenge 31 de gener, després de 5 mesos d’èxit. Per ara l’han visitat gairebé 12.000 persones: 1.707 en grups escolars, 1.390 en grups diversos i 8.664 com a públic individual.

werens228El MAS tanca 15 dies per pintar-lo de nou. Hi treballaran pintors provinents del Vapor Llonch

De l'1 al 14 de febrer, el Museu d’Art tancarà les portes per al públic individual. Seran 15 dies que la ciutadania no podrà accedir a la Casa Turull perquè es pintarà.

Els treballs de pintura s'iniciaran el 3 de febrer del 2016 i es preveu que duraran un mes i mig. Es pintarà el vestíbul, les sales d'exposicions de la planta baixa i la planta primera.L'equip que pintarà estarà format per persones en atur que participen enprogrames de formació i treball del Vapor Llonch, adreçats als col·lectius que tenen més dificultats a l’hora d’accedir al mercat laboral. En concret, hi treballaranun oficial primera i quatre peons de pintura de programes específics per a persones en situació d’atur més grans de 45 anys i persones perceptores de la Renda Mínima d’Inserció.

L’Ajuntament de Sabadell, a través del Vapor Llonch i amb el cofinançament de la Generalitat de Catalunya, desenvolupa aquests programes amb un doble objectiu. Es tracta, d’una banda, deproporcionar als participants un contracte laboral per fer tasques i serveis en benefici del conjunt de la ciutat. D’altra banda, també es pretén que ells rebin experiència, coneixements i habilitats que els capacitin professionalment i possibilitin que s’insereixin posteriorment en el mercat de treball.