PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

Roda de la pau per a les persones refugiades de Síria

 

Avui, dijous10 de setembre, a 3/4 de 9 del vespre, a la plaça del Doctor Robert, us convidem a uns minuts de silenci convocada per La Roda de la Pau per la situació que estan vivint les persones refugiades de Síria.


La Roda de la Pau va néixer el 3 de febrer de 2003 quan dos ciutadans van acudir al davant l'Ajuntament de Sabadell com a mostra de rebuig envers les intencions bèl·liques en contra de l'Iraq. El procés cap a la guerra va fer que aquesta iniciativa anés agafant força i que al llarg dels mesos creixessin el nombre de ciutadans "anònims" que s'adherien al NO A LA GUERRA i es comprometien amb el SÍ A LA PAU. Actualment, però, la Roda de la Pau es posiciona enfront de tots els conflictes bèl·lics.


Des de llavors, la Roda es troba cada dijous, festius inclosos, a tres quarts de nou del vespre, a la plaça Doctor Robert, per fer un quart d'hora de silenci. Sempre es llegeix un text breu entorn la pau o en contra de la guerra que porta qualsevol ciutadà "anònim". Aquestes lectures es recopilen en llibrets anomenats lligalls que es poden adquirir a la mateixa Roda.