PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

EMPRESES AMB VALORS

La solidaritat i la cooperació de l’àmbit privat

Des dels inicis de la cooperació es va apostar per aquesta línia i actualment participen activament i formen part del Consell de Solidaritat i Cooperació les empreses que relacionem a continuació.

Si creieu que com empresa us interessa implicar-vos, seguiu l’exemple d’aquestes empreses i conegueu quins avantatges podeu tenir:

  • Finançant projectes
  • Patrocinant una activitat
  • Cedint béns i materials a les entitats
  • Implicant als teus treballadors/es

 


 


 

Companyia d’Aigües de Sabadell

 

Empresa mixta que gestiona el servei públic de distribució d’aigua potable a la ciutat que des de l’any 2011 col·labora amb l’Ajuntament finançant  projectes de sensibilització i de cooperació relacionats amb la captació, la potabilització i el subministrament d’aigua.

Material adjunt


 


 

Hospital Parc Taulí  i Hospital General de Catalunya

L’Hospital Parc Taulí, fruit de l’agermanament existent entre la ciutat de Sabadell i l’Argub (Sàhara Occidental), ha col·laborat en diferents projectes i actualment dona suport a la Casa de Malalts Sahrauís, les colònies per a infants sahrauís, i la Comissió quirúrgica -formativa sanitària.

Aquest últim projecte, també compta amb la implicació de l’Hospital General de Catalunya,  i cada any viatja una comissió mèdica,  composada per professionals dels respectius hospitals,  als camps de refugiats del Sàhara per impartir la formació al personal sanitari autòcton. La delegació sempre es complementa amb un equip de Granada que també viatgen per treballar conjuntament amb l’equip de Sabadell.

Material adjunt


 


 

Cafès Pont

Per a Cafès Pont la responsabilitat social juga un paper important. Es per això que participem activament en projectes socials.

Amb aquest esperit va néixer Sanjami, un cafè 100% Aràbica certificat per la UTZ, que es produeix vetllant pel benestar dels agricultors i de les seves comunitats, amb implicació directament a l'origen, i en tot el seu àmbit local, així com la preservació del medi ambient.

Històricament, és a dir des de l’any 2002, ha donat suport en determinats projectes en el marc de l’agermanament amb Matagalpa (Nicaragua) i també en accions de sensibilització.


 


 

Transports Urbans de Sabadell

És una empresa que va ser constituïda per un grup de treballadors agrupats en una Cooperativa de treball associat. Han donat suport  des de l’any 2004 en accions puntuals de sensibilització i necessitats d’emergències d’alguns territoris del sud.