PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
PROJECTES D'OBRES EN CURS

PROJECTE D’OBRES D’URBANITZACIÓ DEL CARRER DE MONTLLOR I PUJAL

Data inici d'obra: 1 de juliol de 2019. Termini d'execució: 4 mesos.

L’actuació consisteix pricipalment en fer el carrer de plataforma única i s’ha plantejat més com un espai de plaça que no pas de carrer. Tot i això, els condicionats dels serveis existents (bàsicament el sanejament) i de la poca amplitud del mateix, ha limitat molt la col·locació dels arbres, i per tant la configuració general.

La proposta té la voluntat de defugir del carrer tradicional, i per aquest motiu es planteja com una successió d'arbres col·locats amb una certa aleatorietat, i amb grans escocells, que és dissenyen com un intermedi entre el paviment i el terreny, fent franges de paviment i franges de sauló.

La zona propera a l'accés al teatre s'ha projectat perquè tingui un espai gran que permeti absorbir les quantitats de gent que poden acumular-se els dies de funció, i també d'espera. És per aquest motiu que els escocells s'han alineat en aquesta zona i s'ha canviat la mida de les peces del paviment, creant dues zones d'espera amb bancs.

Donat que és necessari disposar d'un espai per a l'aparcament del vehicle fúnebre, s'ha deixat un a tocar amb l'església sense arbrat ni escocells. En aquesta zona és col·locarà un gual per a vehicles, d'aquesta manera, a més de permetre l'accés a la plataforma única per aquest vehicle, i comptant amb el gual de vianants de l'altre costat de carrer, és garanteix l'accés per a manteniment i serveis.


 Data i Horari: 

De dimarts 9 de juliol de 2019 a dissabte 9 de novembre de 2019


 Lloc: 

Carrer Montllor i Pujal.
Carrer Montllor i Pujal

planol


Com arribar-hi?

  • Autobusos urbans (TUS)
      Parades properes:
    • La Creu Alta : L1,L2,L3,F1,
    • Onze de Setembre : L1,L2,L3,F1,
    • Prats : L2,L3,

Més informació

Organitza: