PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
SALUT

Entitats

A continuació apareixen les entitats de l'àmbit de salut que estan incloses a la base de dades del Registre Municipal d'Entitats de l'Ajuntament de Sabadell.
Podeu fer una cerca pel nom de l'entitat o seleccionar un tipus d'associació del menú.
Si sou membre d'una entitat i voleu donar d'alta, modificar o donar de baixa les vostres dades aquí teniu la informació de com fer-ho.
 

Associació Zona Relax

Localització i contacte

Adreça: c. de Begoña, 47 1r 1a
LA SERRA DE SANT ISCLE
08202, Sabadell
Telèfon: 634 964 157
 • Correu electrònic: gus200haro@gmail.com
 • planol
  Afegeix al mobil

  Com arribar-hi?

  • Autobusos urbans (TUS)
     Parades properes:
   • Almudena : L4,L23,L44,F4,
   • Begoña : L4,L23,L44,F4,
   • El Poblenou : L4,L23,L44,F4,

  Horari

  de dilluns a divendres de 14 a 22 h

  Més informació

  Té com a finalitats:

  - L’estudi del cànnabis i les seves possibles aplicacions culturals, científiques terapèutiques, incloent la creació d’un local per aquests estudis.
  - Evitar el perill per la salut dels usuaris inherent al mercat il·legal dl cànnabis mitjançant activitats encaminades a la prevenció dels riscos associats al seu ús.
  - Desenvolupar un cultiu compartit, sense ànim de lucre i en circuit tancat d’usuaris que impedeixi l’accés a terceres persones, no sent objecte d’aquest cultiu la promoció, l’afavorir, ni el facilitar el consum il·legal cànnabis e dels seus associats. Constitueix un principi organitzatiu previ a la realització efectiva de l’activitat i objecte de l’associació l’obtenció dels preceptius permisos administratius corresponents al cultiu de cànnabis sativa. En especial els permisos exigits per la Llei 17/1967, de 8 d’abril.
  - Promoure el debat social sobre la situació legal del cànnabis i la dels seus consumidors, així com fer valer els drets constitucionals dels que aquests són titulars i seguir i denunciar arbitrarietats per part de qualsevol tipus d’organització, pública o privada, que per via de fet, no respectis els drets inalienables a la persona menyscabant raons científiques, ètiques i democràtiques per a la normalització i legalització del cànnabis.
  - La representació i defensa dels seus afiliats davant l’ambigüitat i buits legals i jurisprudencials entorn al consum de substàncies en les que el seu tràfic està prohibit legalment.
  - Desenvolupar un programa d’informació als socis que ho demanin sobre l’ús terapèutic del cànnabis.

  En queda exclòs tot ànim de lucre.

  També et pot interessar...