PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
SALUT

Entitats

A continuació apareixen les entitats de l'àmbit de salut que estan incloses a la base de dades del Registre Municipal d'Entitats de l'Ajuntament de Sabadell.
Podeu fer una cerca pel nom de l'entitat o seleccionar un tipus d'associació del menú.
Si sou membre d'una entitat i voleu donar d'alta, modificar o donar de baixa les vostres dades aquí teniu la informació de com fer-ho.
 

Associació Catalana de Fibrosi Quística

Localització i contacte

Adreça: c. de Duran i Sors, 1 A 3r 2a
EL CENTRE
08201, Sabadell
Telèfon: 93 427 22 28
 • Correu electrònic: fqcatalana@fibrosiquistica.org
 • Web: Associació Catalana de Fibrosi Quística
 • planol
  Afegeix al mobil

  Com arribar-hi?

  • Autobusos urbans (TUS)
     Parades properes:
   • Eixample : L1,L2,L3,L80,F1,F2,
   • Rambla : L1,L2,L3,L11,L80,
   • Sardà : L11,
   • Sol : L11,F1,F2,

  Horari

  De dilluns a divendres de 9 a 14 h i de 15 a 17 h

  Més informació

  La finalitat principal de l'associació és contribuir al coneixement, l'estudi i assistència de la malaltia anomenada fibrosi quística o mucoviscidosi i, entenent com a finalitats fonamentals per a la seva consecució:
  - Promoure la millora de la qualitat de vida dels malalts de fibrosi quística i de les seves famílies, mitjançant el suport, l'acompanyament i assessorament necessaris.
  - Mantenir relació amb altres associacions de lluita contra la fibrosi quísitca, tant a Espanya com a l'estranger, per tal de conèixer els avenços que es puguin produir en el control i tractament de la fibrosi quística.
  - Contribuir a la millora en el diagnòstic, el tractament i la recerca mitjançant el suport a la investigació i la formació de professionals especialitzats.
  - Participar en la discussió i solució als problemes que planteja la fibrosi quística en els seus aspectes epidemològics, clínics, diagnòstics, preventius i socials.
  - Obtenir la participació activa dels afectats i famílies en la lluita contra la fibrosi quística, mitjançant la informació i la formació necessària.
  - Aconseguir la implicació i sensibilització del conjunt de la societat, mitjançant la divulgació, la relació amb altres professionals implicats (mestres, treballadors socials...) i la complicitat d'entitats públiques i privades en els nostres projectes.
  - Promoure les accions necessàries per a la rehabilitació funcional i la inserció sociolaboral dels afectats.
  - Vetllar per al ple reconeixement i aplicació dels drets del malalt, reconeguts constitucionalment com a drets fonamentals de la persona.
  - Promoure la millora de la situació dels afetats i associacions dels països en situacions més precàries, mitjançant iniciatives solidàries.
  - Establir contactes amb les entitats públiques o privades que puguin aportar ajuda económica o de qualsevol tipus per a millorar la situació dels afectats i les seves famílies.
  - En queda exclòs tot ànim de lucre.

  També et pot interessar...